per pagina
    1 - 20 van 30 resultaten
  • 1
  • 2

Op zoek naar een Cortenstalen huisnummer?

 

Ben je helemaal weg van cortenstaal huisnummer dan hebben wij een mooi assortiment voor jou waar jij zeker je keuze uit kunt maken. Onze cortenstalen huisnummers hebben ook nog allemaal verschillende grote dus er zit er zeker een tussen voor jou!

 

Groot huisnummer van Cortenstaal

Wij hebben verschillende grote in ons assortiment zitten. Zo zit er altijd wel een maat tussen die bij jou past tegen de muur. Een groot voordeel van onze cortenstalen huisnummers is dat onze nummers al geroest worden aangeleverd! U hoeft dus niet weken / maanden te wachten tot dat het geroest is. U heeft er meteen plezier van.

 

Een nieuwe look geven met cortenstaal huisnummer

 

Wil je graag een nieuwe look geven aan jou gevel? Dan kunnen de cortenstalen huisnummers van Steelsilhouette wel eens de oplossing zijn. Deze mooie cortenstalen huisnummers zijn 2mm dik en op verschillende manieren te bevestigen. Zo kun je kiezen om deze met montagekit vast aan de muur te maken. Zet van te voren een streepje met potlood op de muur om ze zo recht mogelijk op te hangen. Kies je voor de cortenstalen huisnummers met een stiftlas aan de achterzijde? Hier creeer je een zwevend effect mee waardoor er wat schaduw vorming ontstaat. Boor van te voren de gaten in muur waar de stiftlassen komen te zitten. Vul deze daarna met montagekit en duw daarna de stiftlassen erin.

 

Verschillende artikelen uit cortenstaal

 

Bij Steelsilhouette hebben we meerdere artikelen uit cortenstaal. Onze skylines onder het kopje dorpen en steden mogen hier niet ontbreken. We hebben super veel keuze uit skylines dorpen en steden. Staat jou dorp of stad hier nog niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat we jou stad zo snel mogelijk in ons assortiment opnemen. Ook voor bedrijfslogo’s en of andere logo’s gesneden uit staal zoals RVS kunt u bij ons terecht. We hebben veel ervaring met het maken van deze logo’s en ook met het bevestigen ervan. In het laatste kopje leest u hoe u met ons in contact kunt komen. Ook voor cortenstalen plantenbakken ben u bij ons aan het juiste adres.

 

Zelf een huisnummer cortenstaal laten maken

 

Heeft u zelf een mooi lettertype waarvan u een huisnummer wilt laten maken? Dan kan dat ook bij ons! Als we van elk lettertype alle cijfers op de website zouden zetten dan zou u door wel 100 pagina’s heen moeten scrollen. Daarom vindt u bij ons alleen de best verkochte cortenstalen huisnummers. Voordat wij het gaan snijden zult u van ons eerst een voorbeeld ontvangen van hoe het er uit komt te zien. Zo komt u niet voor verassingen te staan als u uw bestelling ontvangt!

 

Hoe lang duurt het voor dat ik mijn cortenstalen huisnummer ontvang?

 

Heeft u een cortenstalen huisnummer bij ons besteld? Bedankt voor uw bestelling. Wij gaan hier direct mee aan de slag. De levertijd van onze producten (mocht deze niet op voorraad zijn) bedraagt ongeveer 14 dagen. Dit komt omdat wij al onze producten al aanleveren in cortenstaal (geroest dus). Dit proces heeft even nodig vandaar dat de levertijd iets langer duurt dan dat u normaal van ons bent gewend.

 

Klantenservice en levering

 

Heeft u toch nog wat vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan op verschillende manieren, zo zijn wij bereikbaar via de mail, telefoon en whatsapp. Ons email adres is info@steelsilhouette.nl wilt u ons graag bereiken via de whatsapp? Dat kan ook heel makkelijk als u bij ons op de website zit ziet u rechtsonder een button waarmee u ons meteen een bericht kunt sturen. Via dit venster kunt u ons ook een mail sturen. Natuurlijk zijn wij ook telefonische bereikbaar op het volgende nummer: 06-11403782. Dus heeft u vragen over een cortenstalen huisnummers stel ze ons gerust!

© 2016 - 2024 Steelsilhouette B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel