• Skyline-Hengelo-Hanger 986 x 284mm
  Skyline-Hengelo-Hanger 986 x 284mm

  Deze Skyline Hengelo Hanger is vervaardigd uit Cortenstaal.

  Cortenstaal is onverwoestbaar en vraagt geen onderhoud.

  ∙ Zodra je cortenstaal buiten zet, komt er automatisch een roestlaag op. Die laag is zo dicht dat het…

  € 145,00
 • Skyline-Hengelo-met-Tekst 457 x 160mm
  Skyline-Hengelo-met-Tekst 457 x 160mm

  Deze Staander Skyline Hengelo is vervaardigd uit Cortenstaal.

  Cortenstaal is onverwoestbaar en vraagt geen onderhoud.

  ∙ Zodra je cortenstaal buiten zet, komt er automatisch een roestlaag op. Die laag is zo dicht dat het…

  € 52,00
 • Skyline-Hengelo-Hanger-zonder-tekst 986 x284mm
  Skyline-Hengelo-Hanger-zonder-tekst 986 x284mm

  Deze Skyline Hengelo Hanger zonder tekst is vervaardigd uit Cortenstaal.

  Cortenstaal is onverwoestbaar en vraagt geen onderhoud.

  ∙ Zodra je cortenstaal buiten zet, komt er automatisch een roestlaag op. Die laag is zo dicht dat…

  € 145,00

Skyline Hengelo uit Cortenstaal kopen

Op zoek naar een cortenstalen skyline Hengelo? Deze mooie skyline van Hengelo mag dan niet ontbreken! Naast de skyline van Hengelo hebben we ook bijvoorbeeld de skyline van onder andere Nijmegen, Venlo en Maastricht. Natuurlijk zijn dit niet al onze skylines bekijk daarom gerust ons gehele assortiment onder het kopje Dorpen en Steden.

 

Skyline Hengelo

Hengelo is een prachtige plaats in de provincie Overijssel. Hengelo heeft meer dan 80.000 inwoners. Op onze skyline staan de kerk, het stadhuis en nog enkele andere gebouwen die karakteristiek zijn voor deze plaats.

 

Cortenstaal

Corte staal is tegenwoordig een super populair en mooi materiaal om in huis te hebben. Zowel buiten als binnen wordt het op allerlei manieren toegepast om meer sfeer in huis te brengen. Ook in de kunst en in de architectuur zie je steeds meer dat dit materiaal gebruikt wordt. Cortenstaal heeft meestal een langere periode nodig om echt tot zijn roestkleur te komen. Als je deze producten buiten zet zal dit sneller gaan in verband met regen wat het proces zal versnellen. Bij Steelsilhouette worden alle producten al geleverd in cortenstaal, u hoeft dus niet te wachten tot dat het geroest is!

 

Groot assortiment in verschillende Cortenstalen producten

We hebben verschillende soorten producten in cortenstaal op onze website staan. Wij gebruiken in de meeste gevallen 2 millimeter dik materiaal, dit geeft extra stevigheid. Zo hebben we bijvoorbeeld mooie wanddecoraties, waxinelichthouders en naambordjes. Natuurlijk verkopen wij op onze website niet alleen cortenstaal zo hebben we ook RVS als materiaal waar wij veelvuldig meewerken. Wilt u iets gepoedercoat hebben? Dat behoort ook tot de mogelijkheden, neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

 

Cortenstalen plantenbakken

Natuurlijk mogen de cortenstalen plantenbakken niet ontbreken! Deze plantenbakken hebben een stoere en tevens tijdloze uitstraling. Al onze plantenbakken worden al in de echte roestvorm geleverd, een enorm voordeel dus dat u niet hoeft te wachten totdat het helemaal verroest is! De plantenbakken die u bij ons op de website ziet staan hebben allemaal een standaard maat zoals u ziet, zo hebben we bijvoorbeeld de planten bak van 60x60x60. Mocht u iets op maat nodig hebben dan behoort dat zeker ook tot de mogelijkheden! Mocht u een plantenbak bij ons bestellen dan zult u een vrij ‘platte’ doos ontvangen, onze plantenbakken dient u zelf in elkaar te zetten. Bij elke plantenbak zit een omschrijving en de montage hiervan is heel simpel! Al onze plantenbakken hebben ook verschillende opties. Zo kunt u een kiezen voor een plantenbak zonder bodem dit houdt in dat u deze op een vaste plaats wilt neer zetten denk aan een voortuin bijvoorbeeld. We hebben ook de optie om er een bodem bij te bestellen met voetjes. Hierdoor kunt u deze op het terras ergens neerzetten zodat het lijkt alsof deze zweeft. De laatste optie is om bodem te bestellen met wielen. Zo kunt u de plantenbak makkelijk verplaatsen. In het volgende kopje leest u hoe u met ons in contact komt.

 

Ontwerp op maat

Wilt u graag een ontwerp op maat? Dan kan zeker! Zo hebben we in het verleden al verschillende mooie projecten gedaan waar we ontzettend trots op zijn. Zo hebben we niet alleen unieke skylines gemaakt voor bedrijven of particulieren maar ook bijvoorbeeld mooie op maar gemaakte plantenbakken in kortenstaal. Heeft u een idee of zelf een ontwerp dat u graag wilt hebben uitgewerkt neem dan contact met ons op.

 

Service & Contact Steelsilhouette

Heeft u een nog vragen of opmerkingen over deze Skyline Hengelo? We horen het graag van u! Neem contact met ons op, dit kan makkelijk via op de volgende manieren. We zijn te bereiken via de Whatsapp (zie de button op onze website), via de mail en natuurlijk via de ons nummer 06-11403782. U kunt bij ons uw bestelling ook afhalen in Sittard. Dit is op de Kleibergweg 5. U zult van te voren een mail ontvangen waarin u kunt aangeven wanneer u ongeveer komt. Wij zullen dan zorgen dat de skyline voor u klaar staat zodat u niet hoeft te wachten.

 

© 2016 - 2024 Steelsilhouette B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel