Cortenstaal Naambord kopen?

Heeft u net een nieuwe woning gekocht en bent u op zoek naar een mooi cortenstaal naambord voor aan de gevel? Dan zit u bij steelsilhouette aan goede adres! Wij hebben de grote variatie aan verschillende naamborden. We hebben ook RVS naamborden als u niet van cortenstaal houdt. We zijn dus van alle markten thuis! Wilt u graag een naambord dat gegraveerd moet worden dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

 

Ontwerp Cortenstaal naambordjes op maat voor uw voordeur

Heeft u zelf een ontwerp wat u graag wilt laten laseren voor bij uw voordeur? Dan gaat dat zeker! Stuur ons uw ontwerp door via de mail en dan kunnen we er samen naar kijken om zo tot het mooiste resultaat te komen. Wellicht dat er kleine aanpassingen gedaan moeten worden maar meestal is het ontwerp al helemaal kloppend!

 

Andere producten van Steelsilhouette

Op Steelsilhouette verkopen we naast naamborden ook andere items. Zo hebben we mooie skylines van verschillende dorpen en steden in ons assortiment zitten. Ook voor cortenstalen plantenbakken ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze producten die uit cortenstaal worden ook meteen geleverd met de ‘roest’ kleur. U hoeft dus niet nog weken en soms maanden te wachten tot dat het verroest is. Heeft u net een nieuw bedrijf met een mooi logo maar wilt u nog een echte eyecatcher? Ook hierin zijn wij gespecialiseerd en hebben we al veel bedrijven geholpen met een prachtig logo.

 

Gepersonaliseerd cortenstaal naambord

Onze naamborden worden aangepast naar uw wensen. Ook qua afmetingen zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor u. Mocht u een te gek naambord vinden dan kunt u deze makkelijk bestellen via de webwinkel. In het keuze menu vindt u verschillende velden die u moet invullen zoals uw huisnummer, achternaam en hoe u wilt dat het bord bevestigd wordt aan de muur. Hierover zullen we in het verloop van de tekst een korte uitleg over geven. Mocht u een aparte maat nodig hebben of wilt u iets specials laten graferen in uw rvs naambord dan gaat dat zeker. Het handigste is dan om contact met ons op te nemen via de mail of whatsapp. Telefonische kan natuurlijk ook altijd.

 

Bevestiging van het cortenstalen naambordje


Er zijn drie mogelijkheden om een cortenstaal naambord te bevestigen. Zo kunt u kiezen voor geen bevestigingsmateriaal in ons keuze menu. U zult wel denken maar hoe krijg deze dan tegen de muur? Gebruik wat montage kit! Als u dit aan de achterzijde van het cortenstalen naambord wat kit op doet en deze daarna tegen de muur aanduwt zult u zien dat deze blijft hangen. U moet natuurlijk wel het bordje even vast houden want anders valt deze er meteen vanaf. De andere optie is dat we met cortenstaalen schroeven werken incl afstandhouders. De laatste optie is om er op de achterzijde stiften op te lassen zodat deze ‘blind’ kan worden bevestigd. Je zult dan van te voren enkele gaten moeten boren deze vul je dan op met kit en hier duw je het naambord van cortenstaal in. Met deze laatste optie creëer je een mooi zwevend effect. Je kunt zelfs er voor kiezen om er nog verlichting achter te plaatsen.

 

Naambordje met logo en tekst

Heeft u een bedrijf en wilt u graag ook uw logo in het rvs naambord verwerkt willen hebben? Dan kan dat ook zeker. We hebben al verschillende bedrijven geholpen om dit te realiseren! Dit geeft een unieke en stoere uitstraling aan een bedrijf als de klanten bij jou pand staan. Het straalt meteen professionaliteit uit en ziet er altijd heel stijlvol uit.

 

Klantenservice en levering

Heeft u een cortenstaal naambord bij ons besteld? Ten eerste bedankt voor uw bestelling! U zult eerst een voorbeeld ontvangen met de afmetingen. Zodra we samen tot een akkoord zijn gekomen zullen we het cortenstalen naambord laten laseren. Heeft u toch nog wat vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan op verschillende manieren, zo zijn wij bereikbaar via de mail, telefoon en whatsapp. Ons email adres is info@steelsilhouette.nl wilt u ons graag bereiken via de whatsapp? Dat kan ook heel makkelijk als u bij ons op de website zit ziet u rechtsonder een button waarmee u ons meteen een bericht kunt sturen. Via dit venster kunt u ons ook een mail sturen. Natuurlijk zijn wij ook telefonische bereikbaar op het volgende nummer: 06-11403782. Dus heeft u vragen over een cortenstaal naambord stel ze ons gerust!

 

© 2016 - 2024 Steelsilhouette B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel