Bedrijf logo maken

Ben je op zoek naar iemand die jou bedrijf logo kan maken uit staal? Dan zit je bij ons aan het goede adres. We hebben verschillende soorten staal waar mee werken. Denk dan bijvoorbeeld aan verschillende diktes maar ook het staal zelf kan verschillen. Zo hebben we al veel bedrijf logo gemaakt uit cortenstaal maar ook RVS en zelfs poeder coaten behoort tot de mogelijkheden bij ons.

 

Hoe gaan we te werk bij een bedrijf logo maken

Meestal heeft de klant al een idee wat zij willen qua logo. Denk dan voornamelijk aan de afmetingen. Wij zullen jou goed adviseren in de mogelijkheden die er zijn. Wilt u bijvoorbeeld het logo buiten of binnen ophangen moet er nog verlichting achter komen. Dit zijn allemaal opties die we samen zullen bespreken. Voordat we overgaan tot het snijden van het logo zal er uitgebreid contact zijn en zullen er voorbeelden worden toegezonden van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Zo krijgen onze klanten een goed beeld van het eindresultaat.

 

Naast bedrijfslogo’s maken wij ook andere dingen bij Steelsilhouette

Wij van Steelsilhouette maken niet alleen logo’s voor bedrijven. Zo hebben we ook een groot assortiment van skylines. Hierin zijn twee mogelijkheden, een staander of een hanger. Heeft u speciale wensen neem dan contact met ons op. In het laatste kopje vindt u onze contactgegevens. Ook voor stoere en stijlvolle cortenstaal plantenbakken bent u hier aan het juiste adres. Ook met onze plantenbakken zijn er mogelijkheden om uw bedrijf logo hier in te laten verwerken. Dit geeft jou bedrijf net die stijlvollere look.

Ook voor naamborden en huisnummers zit je hier goed. We hebben een groot aanbod van verschillende ontwerpen. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt en wilt u deze laten snijden? Dat gaat zeker!

 

Bedrijf logo maken uit cortenstaal

Heeft u gekozen voor een bedrijfslogo uit cortenstaal dan zal de levertijd iets langer duren dan dat je van ons gewend bent. Wij leveren namelijk al onze producten aan in het geroeste cortenstaal. Je hoeft dus nog weken soms maanden te wachten tot dat het ‘geroest’ is. Omdat wij dit proces zelf doen is de levertijd van cortenstaal bedrijfslogo iets langer. Heeft u voor een RVS variant gekozen dan kunnen we deze in principe meteen versturen zodra deze gesneden is. Als u deze ontvangt zult u zien dat er nog een sticker over het bedrijf logo zit. Dit is een beschermende sticker zodat het bedrijf logo niet beschadigd raakt. Deze kunt u verwijderen zodra het bord hangt of voordat u deze bevestigd aan de muur.

 

Hoe bevestig ik mijn bedrijf logo?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een bedrijf logo op te hangen. Zo zijn er bij de RVS varianten verschillende mogelijkheden we zullen deze hier kort omschrijven. De eerste optie is dat deze met montage kit tegen een muur wordt bevestigd. Lijn van te voren goed uit waar deze moet komen met behulp van een potlood en een waterpas. Zo weet je zeker dat je goed zit met jou bedrijfslogo.

De tweede optie is dat er RVS afstand houders meegeleverd worden. In het logo zitten dan enkele gaten waar de standhouder dan overheen valt. Doordat deze een beetje van de muur komt te staan lijkt het net alsof het bedrijfslogo zweeft. Dit geldt ook voor de laatste optie, hier worden dan enkele stifltassen op de achterzijde van het logo gelast zodat je geen bevestig ziet aan de voorzijde. Eigenlijk het zelfde als optie 1 alleen komt deze dan van de muur te staan.

 

Speciale aanvragen voor een bedrijf logo maken

Heb je iets speciaals wat je graag wilt met jouw logo? Wees niet bang en vraag het ons gerust. We hebben al ontzettend veel mensen geholpen met een bedrijfs logo maken dus wij kunnen jou ook zeker helpen! Beschrijf daarom goed wat u wilt als u contact met ons opneemt zo kunnen we jou zo snel mogelijk helpen en ook een goede prijsindicatie geven.

 

Klantenservice/Contact Steelsilhouette

Bent je geïnteresseerd om een bedrijf logo te laten maken? Neem dan contact met ons op. We zijn op verschillende manieren te bereiken. Zo kun je ons telefonische bereiken op 06-11403782. Op dit nummer kunt u ons ook een whatsapp bericht sturen als dat makkelijk uitkomt. Dit kan ook al via de groene whatsapp button die je op de website ziet staan. Ons mailen kan natuurlijk ook altijd ons e-mail adres is info@steelsilhouette.nl. Dus heeft u vragen over een bedrijf logo maken dan horen wij graag van jou.

 

 

© 2016 - 2024 Steelsilhouette B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel