Klik op onderstaande vlag om de skyline van uw dorp of stad te vinden

 

        Skylines Duitse Steden en Dorpen

 

Op zoek naar een uniek cadeau, bekijk onze skyline

Weet je niet meer wat je iemand cadeau moet geven? Dan zijn onze skylines wellicht een uitkomst voor jou! We hebben een groot assortiment aan mooie skyline van verschillende dorpen en steden. Staat die van jou er niet tussen? Laat het ons dan even weten zodat wij deze zo snel mogelijk in ons assortiment opnemen! In het laatste kopje vindt je hoe je met ons in contact komt.

 

Skyline uit cortenstaal of rvs

Bent u gek op uw eigen stad of dorp en wilt u graag een skyline hiervan in uw kamer hebben staan of hangen? Dan hebben wij het perfecte artikel voor u! Al onze skylines kunnen zowel in cortenstaal als in RVS gemaakt worden. Wil je graag een gekleurde skyline? Denk bijvoorbeeld aan een zwarte, witte of misschien wel antractiet daar kunnen wij u ook mee helpen. Deze kunnen we dan poedercoaten zodat u een mooie skyline ontvangt.

 

Skyline staander of hanger?

In ons assortiment zijn er twee mogelijkheden met onze skylines. Zo hebben we de staanders, wat het eigenlijk al zegt deze staat recht op met een voetje. Deze kun je mooi op een kast zetten maar ook op een tafel of in een nis staan deze skylines prachtig. Wil je de skyline liever tegen de muur hangen? Geen enkel probleem ook deze optie is bij Steelsilhouette mogelijk. Zo hebben we zelfs bij de cortenstalen skylines de mogelijkheid om er cortenstalen schroeven bij te leveren om zo een nog mooier effect te krijgen. Natuurlijk kun je deze ook ophangen met andere schroeven, het is maar net wat u zelf het mooiste vindt.

 

Hebben jullie naast skylines ook nog andere producten?

Jazeker! We hebben een breed assortiment van verschillende artikelen. Zo hebben we mooie moderne en klassieke naamborden en huisnummers. Ook deze zijn in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen. Ook de strakke cortenstalen plantenbakken mogen niet ontbreken. Wist je trouwens dat wij al onze cortenstalen producten meteen aanleveren in de geroeste kleur? Zo hoeft u niet weken en soms maanden te wachten tot dat u het eindresultaat ziet!

 

Mijn skyline staat niet tussen jullie assortiment, wat nu?

Staat jou stad of dorp nog niet tussen ons assortiment skylines? Dat kan voorkomen er zijn ontzettend veel steden en dorpen die wij nog niet gehad hebben. Maar geen enkel probleem wij zullen dit zo snel mogelijk oppakken. Het gaat meestal als volgt te werk. We krijgen een aanvraag om een skyline te maken van een stad of dorp dat wij nog niet in ons assortiment hebben. De klant levert ons de foto’s aan zodat wij een mooie compositie kunnen maken, dit is vooral handig bij dorpen of steden waarvan niet zoveel bekend is. De inwoners van deze dorpen of steden weten meteen wat er op hun skyline moet komen te staan. Zodra wij samen tot een akkoord zijn gekomen zullen we de skyline in productie nemen. Degene die ons de foto’s aanlevert krijgt ook op zijn eerste bestelling van de skyline een x-aantal % korting. Neem daarom snel met ons contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Klantenservice en levering

Heeft u een skyline bij ons besteld? Ten eerste bedankt voor uw bestelling!. Heeft u toch nog wat vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan op verschillende manieren, zo zijn wij bereikbaar via de mail, telefoon en whatsapp. Ons email adres is info@steelsilhouette.nl wilt u ons graag bereiken via de whatsapp? Dat kan ook heel makkelijk als u bij ons op de website zit ziet u rechtsonder een button waarmee u ons meteen een bericht kunt sturen. Via dit venster kunt u ons ook een mail sturen. Natuurlijk zijn wij ook telefonische bereikbaar op het volgende nummer: 06-11403782. Dus heeft u vragen over een skyline of een van onze andere producten stel ze ons gerust!

© 2016 - 2024 Steelsilhouette B.V. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel